3.314
24

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Damschreeuwer familie Hanneke???

Een rectificatie in weekblad Privé, dat zie je niet vaak.

Een paar weken geleden stond in het weekblad Privé een paginagroot artikel onder de kop ‘DAMSCHREEUWER FAMILIE VAN HANNEKE!’ Ik bespaar jullie de details van het lasterlijke stuk, dat volledig uit een duim gezogen was. De meeste aantijgingen laat ik over mijn kant gaan, maar dit ging mij te ver, er was NIETS VAN WAAR!

Ik heb een advocaat in de arm genomen (mr. Stephan Kalff) en door zijn adequate optreden heeft de Privé deze week een correcte rectificatie geplaatst. Daar ben ik even erg gelukkig van geworden, want dat zie je volgens mij niet vaak in de Privé! Dank aan mr. Kalff en aan Evert Santegoeds.

Geef een reactie

Laatste reacties (24)