12.272
46

Columnist, radiomaker

Malou werkt voor radioprogramma's en is columnist voor onder meer Preview magazine.

Harder! Harder! Harder!

Ik ben vannacht wakker gesekst

Om maar even met de deur in huis te vallen… Ik ben vannacht wakker gesekst.

Lekker zou je denken? Joooh…. Maar helaas was het seks bij de buren. Of liever gezegd van de buren. Ik wil niet al te veel toegeven aan mijn jaloezie, ik heb namelijk een tamelijk knappe buurman en daarom wil ik, vooral bij deze knappe buurman, niet overkomen als zeikerige buurvrouw. Maar zelfs ik heb grenzen, blijkt. Dit kon echt niet.

Wat doe je dan? Toch gek dat ik het gênant vind om op de muur te kloppen, omdat ik dan het gevoel heb dat ik inbreek op hun privacy. Terwijl het toch echt zij zijn die inbreken op mijn heilige (of in ieder geval hoognodige) schoonheidsslaap.

Hoe loste ik dit op? Gelukkig gaf de dame in kwestie, die ik niet ken, net op tijd het voorzetje tot mijn besluit.

Ze schreeuwde namelijk heel hard: Harder! Harder! Harder! Ik dacht hier leuk op in te haken door mijn buurman een appje te sturen met ‘Nee, buurman! Zachter zachter zachter!’ 

Met een knipoogje erachter! 😉 Grappig, doch duidelijk? Ja toch?

Duidelijk was het wel voor de buurman maar of hij het grappig vond betwijfel ik eigenlijk. Toen ik wakker werd en achter mijn laptop kroop om te werken kon ik niet meer op het WIFI netwerk dat ik deel met mijn buurman. Het wachtwoord was veranderd. Ik heb het nog een keer geprobeerd te kraken door ‘harderharder’ in te typen maar dat mocht niet baten.

Misschien is dit wel de manier van mijn buurman om te zeggen: ‘Ok, ik doe het niet meer ’s nachts zo hard. Ik ga het wel lekker overdag doen. Maar dan moet jij stoppen met thuiswerken.’

Ik noem het een compromis. Ik hoop hij ook. 

Geef een reactie

Laatste reacties (46)