Laatste update 23:41
7.086
149

Historicus

Han van der Horst (1949) is historicus. Hij schreef onder meer The Low Sky: understanding the Dutch', Nederland: de vaderlandse geschiedenis van de prehistorie tot nu, Een bijzonder land, het grote verhaal van de Vaderlandse geschiedenis, Onze Premiers en Schep Vreugde in het Leven, Levenslessen uit de grote depressie. Op elke laatste zondag van de maand is hij om elf uur in de ochtend te horen als boekbespreker in het VPRO-radioprogramma over geschiedenis OVT.

De ware vijanden van God

In expose-groepen delen mannen, die zich moslims durven noemen, gegevens over vrouwen en meisjes die zij voor hoer en slet uitmaken

Cc-foto: Esther Vargas

Nederland heeft een nieuwe heldin. Zij heet Ouahiba. Zij is dapper genoeg om in beeld te verschijnen en te vertellen hoe ze misbruikt is door een of andere hypocriete etterbuil en varkenskop (de varkens niet te na gesproken, later zou blijken waarom ik dit specifieke scheldwoord gebruik). Dat was de lieve jongen van wie zij hoopte dat hij ooit haar partner zou worden. Hij heeft pikante foto’s van haar losgepraat. Daarna heeft deze laffe linkmiechel, van wie Ouahiba de naam helaas niet noemt, deze plaatjes op speciale Telegram-discussiegroepen geplaatst, waarin mannen, die zich moslims durven noemen gegevens delen over vrouwen en meisjes die zij voor hoer en slet uitmaken. Het zijn heel grote en succesvolle groepen. De mannelijke deelnemers aan die groepen beschouwen zich als integere, gelovigen. Zij zijn het tegendeel. Zij zijn hypocriet. Zij zijn de werkelijke zondaars. Zij zijn een schande voor hun familie en een schande voor hun geloof, dat zij onherstelbare schade doen. De meisjes en vrouwen die zij tot hun slachtoffer maken zijn dat niet. Zij verdienen alle steun en alle bescherming van de mensen van goede wil en van instanties die in Nederland verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

Maar het schorem dat meisjes zoals Ouahiba vervolgt, die worden terecht aangeduid als varkenskoppen, vooral de lui die de moed hebben de vader van Ouahiba op haar gedrag aan te spreken niet op straat maar nota bene in de moskee.

Ik ben geen moslim. Ik ben katholiek opgevoed. Ik weet dat Allah net als de God van de katholieken de God is van Abraham. Het is dezelfde God. Ik ken hem. Ik ken zijn barmhartigheid, zijn goedertierenheid, zijn afkeer van onrecht en vooral van hypocrisie. Deelnemers aan dit soort Telegramgroepen zijn vijanden van ons aller God. Zij zijn de ware vijanden van God. Dat geldt ook voor de zogenaamde gelovigen die zout op de wonde durven te strooien bij de familieleden van de slachtoffers.

En zij zullen het merken als hij inderdaad blijkt te bestaan.

Bekijk hier het betoog van de dappere Ouahiba:


Laatste publicatie van Han van der Horst

  • Zwarte Jaren

    Nederland in de Tweede Wereldoorlog

    2020


Geef een reactie

Laatste reacties (149)