1.883
24

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Oei….

Martijn van Dam, let liever gewoon op in plaats van steeds te twitteren

Kadootje voor de SGP: een wetsvoorstel waarbij internetaanbieders voortaan onwelgevallige websites mogen blokkeren is met instemming van de PvdA door de Tweede Kamer gekomen. Terwijl de PvdA dit juist niet wil! Hoe kan dat? De fractie heeft voor dit wetsvoorstel gestemd omdat Martijn van Dam (mediaspecialist) ze dit “liet doen”. Foutje bedankt! Martijn van Dam twitterde onmiddellijk: “Ooei, er ging iets behoorlijk mis bij stemming over netneutraliteit.” Hij had het ‘verkeerde seintje’ gegeven.

Dubbel onthutsend. Leden van de Pvda-fractie weten dus niet waarover ze stemmen als ze hun hand opsteken: als domme ganzen volgen ze de leider ook als die de verkeerde kant opgaat. Ze hebben geen idee welke kant ze uit zouden moeten gaan.

En dan: meteen gaat zo’n Van Dam zitten twitteren dat er iets fout gaat. Die twitterdiarree… Let liever gewoon op in plaats van steeds te twitteren.

Als dit een voorbeeld van de kwaliteit van de grootste oppositiepartij is, hebben we niets meer te lachen voorlopig.

Geef een reactie

Laatste reacties (24)