3.412
89

Kandidaat Kamerlid DENK

Farid Azarkan is kandidaat Kamerlid voor de Politieke beweging DENK. Hij houdt zich bezig met financiën, openbare ruimte en veiligheid en ziet het vergroten van de onderlinge solidariteit als zijn belangrijkste missie.

PVV stelt kamervragen over StoepPVV

'Dit moet met paal en perk bestreden worden!'

Vragen van de leden Wilders en Bosma (Partij voor de Vrijheid) aan minister van binnenlandse zaken en koninkrijkrelaties de heer Mr. Jan Pieter Hendrik Donner.

1.)
Heeft u kennisgenomen van het twitterbericht van PVVstoep inzake het hebben van seks van zijn ex-verloofde met een PVVassistent een dag nadat zijn relatie verbroken was?

2.)
Deelt u mijn mening dat het kenmerkend is voor de toenemende invloed van moslims dat nu ook zelfs PVV’ ers dit verwerpelijke gedrag gaan vertonen?

3.)
Is de Minister op de hoogte dat de dader, assistent van de heer Stoep, buiten zijn schuld om jarenlang is blootgesteld aan de failliete multiculturele samenleving terwijl hij nooit heeft gevraagd om het multiculturele experiment?

4.)
Deelt u de mening van de PVV dat, gezien onze superieure normen en waarden, dit gedrag indruist tegen de vrijheid waar de PVV voor staat en dat dit dus met paal en perk bestreden moet worden?

5.)
Is de Minister het met de PVV eens dat er een wettelijke regeling moet komen die het verbied dat, moslims en zij die besmet zijn met hun verderfelijke waarden en normen,  sex met ex- partners van PVV’ers hebben binnen 7 (werk)dagen?

Geef een reactie

Laatste reacties (89)