6.743
50

redacteur

Samira Ahli (Amsterdam, 1980) is redacteur. Ze studeerde journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, werkte bij verschillende mediabedrijven en maakte de documentaires Ghetto Girls (2006) en Vrouw vs Geweld (2004)

Vieze geile man-stelende slet-hoeren

Het EK 2012 volgens de Nederlandse Energie Maatschappij: Man, vrouw, bier, hoeren

Heeft u de nieuwe reclamespot van de Nederlandse Energie Maatschappij al gezien? Die ene waarin de vrouw van Hans Kraaij jr. wordt verteld dat ze haar man beter thuis kan houden tijdens het EK. Waarom? Ik weet het niet precies, maar het heeft iets te maken met de vrouwen in Oekraïne. Dat zijn namelijk vieze geile man-stelende slet-hoeren.

De eerste keer naar de spot kijken was een razendsnelle opeenvolging van what-the-fuck-momenten. Ik zap altijd weg tijdens reclames, maar heb me laten vertellen dat de spot al een tijdje rouleert. Ik heb hem op Youtube opgezocht om nog eens rustig te kijken. We zien een vrouw de zoekterm ‘Ukrainian women’ intikken in Google. De zoekmachine gehoorzaamt en gooit een schier eindeloze  stroom foto’s van in lingerie gehulde, geil lonkende schoonheden in beeld.

De vrouw uit haar walging met een ‘gatverdamme’ die uit de diepste krochten van haar lichaam omhoog lijkt de spuiten. Ze klapt de laptop dicht en daarachter zien we haar man zuchtend en steunend op de bank zitten. Hans Kraaij jr. baalt er duidelijk van dat hij op die bank zit en niet in Oekraïne waar het krioelt van de vieze geile man-stelende slet-hoeren. En de vrouw van Hans voelt dat aan. Wat kan ze daar nou aan doen?

Natuurlijk, ze moet overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij! Die weet wel raad met mannen die buiten de pot dreigen te pissen! Mevrouw Kraaij, zegt de NEM, er is maar één manier om te voorkomen dat je man deze zomer afreist naar Oekraïne. En dat is met een thuistap! Een wat? Mijn Word-programma herkent het woord niet, zie het rode kringeltje eronder. Een thuistap, dat is een tap voor thuis. Een biertap! Voor thuis! Veel beter dan een land vol geile slet-hoeren! Dank u, oh NEM, dank u!

Echt, bedankt NEM, voor uw visie op de gemiddelde Nederlandse huiskamer. Waarin de man op bank zit te broeden op plannen om weg te lopen naar het land van de geile slet-hoeren, de vrouw voornamelijk bezig is dat te voorkomen en de boel uiteindelijk bij elkaar wordt gehouden door een regelmatige stroom alcohol. En de vrouwen in Oekraïne? Dat zijn toch maar vieze geile man-stelende slet-hoeren. Vraag maar aan Google.

Geef een reactie

Laatste reacties (50)